tahi lalat sebagai ???

~
( sekadar hiasan )

Bismillah...

Lamenye tak update blog.. Goshhh !!!
Sori pada sape2 yg still menunggu.. Sebelum terlupa, saje nk promote, Konklusi the series ak da update 2 episod terus.. sila la bce eh..

Orait.. Entry kali nih sebenarnye dah lame ak terpk.. Ak start terpk time tengah dok lepak2 depan kelas arituh.. Tak ingat pulak ak ari pe.. Ak terpk.. Ape sebenarnye guna tahi lalat ? Ada ke maksud yg tersirat di setiap tempat2 yg wujudnye tahi lalat tuh ???

Tahi lalat.. Okay. Ape yang ak buleh kongsi.. Pada pendapat ak lah.. Kegunaannye sebagai satu bahan aksesori untuk manusia yang ingin tampak lagi cute, lagi ayu, lagi comey.. Camtulah kot lebey kurang. Tak caye ? Korang try tengok orang2 yg ade tahi lalat.. Nampak macam cute jek muke dorang.. hehehehe..

Cakap pasal tahi lalat nih.. Ak saje la try search kat internet.. Banyak yang keluar pasal " Rahsia tahi lalat " ... " Tahi lalat nih ade rahsia ke eh ? Tu ak tatau la.. Tak dapat nak dikenalpasti. Tapi bagi ak secara personally, ak percaya ade rahsia and hikmah disebalik penciptaan tahi lalat nih.. Abah ak pernah sekali bgtaw, orang yg ade tahi lalat kat tapak tangan, bila lempang orang, mangsa buleh bertuka menjadi bisu. hahahaha.. Tatau la sejauh mane kebenarannye. Ke abah ak saje je bagi metafora yg sedemikian rupe.. Yela, dulu2 time kecik ak nih nakal sket.. !!! :p

Orait.. Jadi sape2 yg cam ade pengetahuan pasal benda nih, sila lah kongsi2 dgn ak.. Benda nih mmg cm kcik jek, tapi menarik utk di explore !!! kan kan ??? Kalau tanya pendapat ak, mcm yg ak taip kat atas tu lah.. Sebagai aksesori original yang buleh menjadikan kita bertambah cute, ayu dan sebagainya.... :)

--> Mintak maaf sume, sebab da lame ak tak update.. Terharu jugak rasenye bile ade yg tanya bila lagi nak update.. hehe. Thanks all ! Sayang korg lebey laaaa !!! :)

3 comments:

brader_antz said...

taik lalat ni tnda pngnalan diri..walaw wajah serupa..taik lalat ttp berbeza..hihihih

LyNaAlyaa said...

Hype. Nak tahu x bagaimana perniagaan di internet dapat menambah pendapatan anda? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang kejayaan jutawan muda yang hanya menjalankan perniagaan internet. Anda juga boleh mengikut jejak langkah mereka. Berminat? Sila lihat link ini : ~ http://formulaluarbiasa.com/recommends/money-secret ~. Tawaran terhad!

onnie sepet said...

salam..hai pemilik blog....igt saya lagi?? sila singgah kat blog saya supaya ingatan anda pada saya makin pulih dan tu pon kalau ade sisa ingatan anda pada saya.....

bye
salam

Post a Comment